Moto G10 Play, pregătit pentru lansare în viitorul apropiat

03.11.2020
Moto G10 Play, pregătit pentru lansare în viitorul apropiat

Motorola a lansat Moto G9 Play în luna august, succesorul Moto G10 Play apărând, poate cam devreme.

Identificat cu numele de cod XT-2117, noul smartphone Motorola este așteptat înainte de finalul acestui an sub numele Moto G10 Play. Nu foarte diferit de modelul actual, acesta va avea un ecran de 6.5 înch cu „bărbie” generoasă la partea de jos, confirmând așteptările cum că avem de-a face cu un produs eminamente de buget.

Moto G10 Play, nou nou smartphone low-cost produs sub brandul Motorola

Aproape o potrivire perfectă cu modelul G9, noul smartphone ar avea dimensiuni 165.3 x 75.4 x 9.2mm, fapt ce indică pregătirea unui upgrade mai degrabă incremental și nu schimbări majore.  Există totuși unele diferențe, cum ar fi plasarea camerei foto spre latura dreaptă a ecranului și instalarea senzorului de amprentă pe rama laterală, în loc de spatele carcasei.

Moto G10 Play pare că va avea ca element de atracție un acumulator de 4850 mAh, ceva mai mic decât modelul de 5000 mAh livrat pe modelul din generația acstuală. Probabil că și nou model va avea o construcție din plastic, caracteristică modelelor de buget de la Motorola, cu un tratament care respinge apa. Asta nu îl face însă rezistent la apă, ci doar la stropi sau accidente care nu implică scufundarea în apă.

Aparent, Motorola va anunța noul smartphone în cursul săptămânilor următoare, în speranța de a oferi o alternativă credibilă fanilor Android care nu dispun de un buget prea generos.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult