Moto G9 Plus a fost anunțat oficial. Este un mid-range obișnuit

11.09.2020
Moto G9 Plus a fost anunțat oficial. Este un mid-range obișnuit

Motorola continuă lansarea seriei Moto G9 cu noul model „Plus”. Acesta este poziționat pe o treaptă superioară de performanță, fiind echipat cu hardware semnificativ mai performant, dar și la un preț mai mare. Telefonul a fost prezentat în Brazilia, însă cu siguranță va ajunge și în restul țărilor în care Motorola activează, variantele precedente din seria Moto G fiind modele de succes în majoritatea regiunilor.

Moto G9 Plus este modelul de top al acestei game de telefoane mid-range

Spre diferență de Moto G9 Play, care este un smartphone de buget, cu specificații de bază, Moto G9 Plus este un soi de „flagship” al acestei serii de buget. Telefonul vine echipat cu un ecran mare, de 6,8” cu rezoluție Full HD+ și un decupaj subtil în colțul stânga-sus pentru camera frontală. La interior, telefonul integrează chipset-ul mid-range Snapdragon 730G, cu modem 4G și performanță foarte bună pentru cazurile de utilizare de uzuale.

Configurația este completată de 4 GB memorie RAM, 128 GB stocare internă, un senzor de amprentă pe laterală, în butonul Power, NFC; jack pentru căști și un acumulator mare, de 5.000 mAh cu încărcare rapidă la 30W. Desigur, telefonul este livrat cu Android 10, și pentru că este un model Motorola, Moto G9 Plus nu va avea personalizări de interfață „agresive”, ci va păstra interfața Google a sistemului de operare.

Sistemul de camere este însă unul de telefon de medie, cu mulți senzori, dar puțini cu adevărat utili. Vorbim despre un senzor de 64 megapixeli pentru camera principală, wide, avem 8 megapixeli pentru camera ultra-wide și două camere de 2 megapixeli: macro și profunzime.

Motorola G9 Plus este disponibil acum în Brazilia la prețul de 2.499 R$, adică aproximativ 400 de euro. Culorile anunțate sunt Indigo Blue și Rose Gold.

sursa: Android Central

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult