Moto G5 şi G5 Plus, ilustrate cu imaginii de prezentare şi specificaţii aproape complete

16.02.2017
Moto G5 şi G5 Plus, ilustrate cu imaginii de prezentare şi specificaţii aproape complete

Aşteptată să fie dezvăluită la Barcelona în cadrul MWC 2017, noua serie Moto G poate fi admirată în toată splendoarea după ce un website spaniol a publicat mai multe pliante de prezentare oficiale.

Chiar dacă este mai puţin spectaculoasă decât Moto Z, seria Moto G5 vine cu un raport calitate/preţ superior şi schimbări importante la partea de design. Comparat seriei Moto G4, noile telefoane  Moto G5 şi G5 Plus fac trecerea la carcasă integral metalică şi aplică o lentilă circulară pentru camera foto, designul amintind de forma ceasului Moto 360.

Trecând la specificaţii, Moto G5 primeşte chipsetul Snapdragon 430 încadrat la gama mid-range inferioară a producătorului Qualcomm, iar modelul G5 Plus se alege cu varianta mai performantă Snapdragon 625 (CPU octa-core la 2.0 GHz). Ambele dispozitive vin echipate cu 2 GB memorie RAM, dar sunt diferenţiate prin cantitatea de memorie internă: 32GB pentru Moto G5 şi 64GB pentru Moto G5 Plus. Pe lista dotărilor intră două camere foto de 5MP şi 12 MP, ecran de 5.2” cu rezoluţie 1080p, acumulator de 3000 mAh, senzor biometric şi suport NFC. Cu design mai compact, Moto G5 reduce diagonala ecranului la 5.0” şi capacitatea acumulatorului la 2800mAh.

Mai multe informaţii, cât şi preţurile la vânzare, am putea afla de la evenimentul oficial de prezentare pregătit pentru finalul acestei luni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult