Moto G7 apare în imagini neoficiale, cu un notch foarte mic

08.10.2018
Moto G7 apare în imagini neoficiale, cu un notch foarte mic

Seria Moto G de la Motorola a redefinit ideea de smartphone mid-range accesibil la momentul apariţiei, fiecare model în parte având un raport performanţă/preţ foarte bun în comparaţie cu concurenţa. Compania pare să plănuiască o reinventare a acestei game, după ce în ultimii ani a inundat piaţa cu mai multe modee de buget, care nu au reuşit să atragă atenţia publicului, Moto G7 mergând în direcţia „premium de buget”, cu un design modern şi construcţie din materiale de calitate.

Moto G7 încă nu a fost anunţat în mod oficial şi nici nu este aşteptat pe piaţă înainte de 2019. Acesta păstreză multe dintre elementele de design care au fost întâlnite pe smartpone-uri Motorola în ultimii câţiva ani, însă adoptă şi noi trend-uri din industrie, în special când vine vorba despre partea frontală a telefonului.

Spatele este acoperit cu sticlă curbată la margini şi include un senzor de amprentă cu logo-ul Motorola şi un sistem dual-camera încadrat într-un cerc ieşit uşor în relief. Pe faţă însă, telefonul adoptă noul design cu decupaj subtil, în formă de picătură de apă, cu o „bărbie” în partea de jos, unde apare logo-ul Motorola din nou. De altfel, acesta pare să fie primul telefon cu ramă subţire care adoptă culoarea carcasei şi în jurul display-ului.

Nu este clar ce hardware intern va oferi telefonul, însă cu siguranţă configuraţia va fi variată, întrucât vor exista patru modele de Moto G7 pe piaţă. Este vorba depre Moto G7 standard, Moto G7 Power, cu acumulator mai mare, un Moto G7 Play cu configuraţie mai modestă şi un Moto G7 Plus, cu ecran mai mare. Fiecare dintre acestea vor oferi niveluri diferite de performanţă. Pentru modelul de bază este aşteptat un ecran de 6” cu rezoluţie Full HD+, un acumulator de 3.500 mAh şi o cameră de 16 megapixeli.

Fiind un telefon aşteptat abia în 2019 de la Motorola, Moto G7 este aşteptat pe piaţă cu Android 9.0 Pie din fabrică, într-o variantă cu interfaţă nemodificată.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult