Moto G8, G8 Power şi G8 Stylus primesc noi imagini de prezentare

06.02.2020
Moto G8, G8 Power şi G8 Stylus primesc noi imagini de prezentare

Aşteptată pentru lansare pe 23 februarie, noua serie Moto G8 este deja bine conturată la bursa zvonurilor, multiple imagini de prezentare şi listă aproape completă cu specificaţii.

Furnizate de Evleaks, o sursă credibilă de informaţii despre produse smartphone nelansate, noile randări computerizate arată trei variante Moto G8. Din nefericire, sezisarea diferenţelor subtile dintre cele trei dispozitive nu este uşoară. Aparent unul dintre acestea este şi “Moto G Stylus”, noul smartphone Motorola cu stylus detaşabil, care potrivit ultimelor zvonuri ar urma să facă parte din familia Moto G8.

Toate cele trei modele folosesc ecrane cu design full-screen, perforate în colţul stânga-sus. Moto G8 şi G8 Stylus sunt modele cu triple-camera, iar versiunea G8 Power se alege cu sistem quad-camera.

Moto G8 este aşteptat cu un ecran LCD HD+ de 6.39” şi acumulator de 4000mAh, în timp ce modelul G8 Power se alege cu acumulator de 5000mAh. Ambele vin echipate cu chipsetul Snapdragon 665, respectiv camere frontale de 8MP şi 25MP.

Cât despre Moto G8 Stylus, acesta vine cu ecran FHD+ de 6.36”, acumulator de 4000 mAh, cameră principală de 48MP, cameră ultrawide de 16MP şi cameră de 2MP pentru poze macro.

Toate cele trei modele, Moto G8, G8 Power şi G8 Stylus sunt aşteptate să includă conector pentru căşti. Pentru informaţii complete va trebui să aşteptăm evenimentul oficial de lansare ţinut de Motorola la MWC.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult