Moto X4 de la Lenovo va beneficia de sticlă 2.5D şi sistem dual-camera

05.07.2017
Moto X4 de la Lenovo va beneficia de sticlă 2.5D şi sistem dual-camera

Lenovo a decis să înlocuiască brandul flagship mai vechi al gamei de smartphone-uri Motorola, Moto X, cu seria de dispozitive Z, care beneficiază de accesoriile MotoMods. Se pare că anul acesta, Moto X se va întoarce pe piaţă cu generaţia a patra, însă noul dispozitiv va fi mai degrabă încadrat în gama mid-range premium, cu design elegant şi specificaţii tehnice de medie. Deşi momentan nu avem o listă de componente concretă, am primit prima imagine mai clară cu dispozitivul în forma sa finală.

Chiar dacă această imagine provine de pe contul de Twitter al lui Evan Blass, faimos pentru „leak-uri” din industria dispozitivelor mobile, este destul de evident că avem de a face cu o strategie de marketing controlată chiar de Lenovo. Imaginea cu noul Moto X4 provine dintr-un kit de presă la care toretic nimeni nu ar trebui să aibă acces înainte de lansare.

În ciuda faptului că nu putem şti cu certitudine ce hardware va fi integrat în Moto X4, la exterior sunt evidente destule elemente distinctive încât să ne facem o idee asupra capabilităţilor sale. Avem de a face cu un smartphone realizat din sticlă 2.5D pe ambele părţi, cu o ramă metalică de jur împrejur. Acest design nu este tocmai nou în in dustrie şi pare să fie din ce în ce mai comun în ultimii câţiva ani. Pe partea din faţă poate fi observat un blitz LED pentru camera frontală şi un buton „Home” care probabil că integrează şi un senzor de amprentă.

Spatele dispoziitvului nu integrează conectorul magnetic pentru accesoriile MotoMods, deci cei care au deja un smartphone din gama Moto Z nu au foarte multe motive să facă upgrade la Moto X4, în timp ce camera foto principală beneficiază de doi senzori şi un blitz dual-tone. Nu este clar dacă cele două lentile pentru camere vor avea distanţă focală diferită sau dacă vor fi folosite în tandem pentru realizarea unor efecte mai speciale.

Momentan nu ştim când doreşte Lenovo să prezinte în mod oficial Moto X4, însă momentul pare să fie foarte aproape, dacă deja sunt gata materialele pentru presă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult