Moto Z2 de la Lenovo are o dată de lansare. Vine cu sistem dual camera

15.06.2017
Moto Z2 de la Lenovo are o dată de lansare. Vine cu sistem dual camera

Lenovo pare să investească foarte mult în seria de dispozitive Moto în ultimii câţiva ani, însă strategia de lansare a acestora nu este la fel de secretoasă precum cea a concurenţei. Compania a folosit deja noul Moto Z2 în clipuri promoţionale încă de la Mobile World Congress 2017, însă abia la sfârşitul lunii iunie va dezvălui dispozitivul în mod oficial. După mai multe leak-uri şi imagini neoficiale lansate pe internet, compania a confirmat în mod oficial una dintre caracteristicile noului său flagship: camera duală.

Pe 27 iunie, Lenovo va organiza un eveniment numit „Motorola is back”, unde va vorbi pentru prima dată în mod oficial despre noul Moto Z2, noile accesorii modulare Moto Mods şi probabil despre alte modele de smartphone-uri sub brandul Moto (Moto Z2 Force, Moto X, etc.). Interesant este faptul că imaginea care anunţă evenimentul include un smartphone care seamănă izbitor de mult cu smartphone-url care se presupunea că este Moto Z2 în imaginile spion care au ajuns pe internet lunile trecute.

Pe lângă forma familiară, aproape identică cu cea a lui Moto Z1 (necesară pentru compatibilitate cu accesoriile Moto Mods deja lansate), noul Moto Z2 pare să adopte un nou sistem cu doi senzori pentru camera principală. Acesta este primul smartphone din portofoliul brandului Motorola cu asemenea dotări, însă nu este clar cum va fi folosită noua cameră. Anumiţi producători preferă să folosească cei doi senzori pentru simularea unui efect „bokeh”, în timp ce alţii preferă să ofere zoom optic.

Cel mai curios lucru este faptul că Lenovo numeşte evenimentul „Motorola is back”, după ce anul trecut a ales să renunţe la acest nume în favoarea „Moto by Lenovo”.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult