Moto X4: detalii aproape complete despre noul dispozitiv mid-range premium de la Lenovo

15.08.2017
Moto X4: detalii aproape complete despre noul dispozitiv mid-range premium de la Lenovo

Vechea serie de flagship-uri al brand-ului Moto se va întoarce în curând, însă poziţionarea sa pe piaţă va fi puţin diferită. Conform celor mai recente detalii care au ajuns pe internet despre Moto X4, noul model va fi un dispozitiv mid-range premium, incompatibil cu seria de accesorii MotoMods. Acesta va oferi însă o alternativă mai puternică pentru modelele din gama Moto G5S, fiind echipat cu hardware mai puternic şi construit din materiale de calitate înaltă.

Android Authority a publicat un articol în exclusivitate, în care prezintă fotografii de presă cu noul dispozitiv, alături de detalii aproape complete despre hardware-ul telefonului. Vorbim despre un dispozitiv echipat cu un display de 5,2” cu rezluţie Full HD protejat de sticlă Gorilla de la Corning, care găzduieşte la interior un chipset Snapdragon 630 de la Qualcomm 3 GB memorie RAM şi 32 GB spaţiu de stocare. În Asia, telefonul va fi livrat şi într-o configuraţie cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare.

Moto X4 va integra un buton „home” echipat cu senzor de amprentă, asemeni altor modele Moto de pe piaţă şi va beneficia de o cameră foto cu doi senzori pe partea din spate. Senzorul principal va beneficia de o rezoluţie de 12 megapixeli şi obiectiv f/2.0, în timp ce senzorul secundar va beneficia de rezolu’ie de 8 megapixeli, însă va oferi cadre  mai largi (120 de grade) şi un obiectiv f/2.2. Pe parttea din faţă, este integrat un senzor de 16 megapixeli şi un obiectiv cu diafragmă f/2.0, cu capabilităţi de filmare 4K la 30 de cadre pe secundă sau Full HD la 60 de cadre pe secundă.

Cu un acumulator de 3.000 mAh, un spate din sticlă şi un design plăcut, Moto X4 ar putea fi un adevărat „best-buy” pentru Lenovo, dacă acesta vine la un preţ atrăgător. Momentan nu există informaţii despre costul dispozitivului la raft, sau data de lansare oficială.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult