Moto X40, următorul flagship Motorola cu Snapdragon 8 Gen 2, a obținut un scor record în AnTuTu

23.11.2022
Moto X40, următorul flagship Motorola cu Snapdragon 8 Gen 2, a obținut un scor record în AnTuTu

Următorul flagship de la Motorola, Moto X40, care va fi lansat pentru piața din China, a fost testat deja în AnTuTu, iar scorul pe care l-a obținut este unul record. Telefonul va fi numit, cel mai probabil, Motorola Edge 40 Pro atunci când va ajunge pe piețele din vest și ar putea să fie unul dintre cele mai performante dispozitive din piață, la momentul lansării. Desigur, acesta integrează noul chipset Snapdragon 8 Gen 2.

Punctajul obținut de Moto X40 în AnTuTu a fost publicat chiar de către șeful Lenovo China

Chen Jin, General Manager al Lenovo China, a publicat pe contul său de Weibo primul benchmark public cu noul Moto X40. Acesta va fi noul flagship al companiei, care, cel mai probabil, va fi pus la vânzare în viitorul foarte apropiat în China. Telefonul a fost testat cu AnTuTu, în versiunea 9.5.2, unde a obținut nu mai puțin de 1.312.901 puncte. Acest scor este mai mare decât oricare alt scor obținut de un smartphone până acum, ceea ce sugerează că Lenovo are câteva surprize pregătite pentru acest telefon.

moto x40 antutu

Cel mai probabil, este vorba despre un nou sistem de răcire, care poate să mențină temperatura la un nivel scăzut, pentru a nu permite procesorului Snapdragon 8 Gen 2 să intre în throttling pentru a fi nevoit să scadă apoi performanța. Totuși, trebuie să ținem cont de faptul că inclusiv Qualcomm a promis un aport de performanță de 30% față de Snapdragon 8 Gen 1, deci telefonul Motorola este în grafic, cu scoruri mai mari cu 30%.

Cel mai probabil, telefoanele de gaming din generația următoare, echipate cu sisteme de răcire și mai performante și chiar cu răcire activă, vor putea depăși astfel de scoruri cu ușurință. Din păcate, producătorii de smartphone-uri par să aștepte de obicei lansarea versiunii „Plus” a procesoarelor Qualcomm, pentru astfel de dispozitive. Abia pe la vară vom vedea probabil primul ROG Phone cu echipat cu Snapdragon 8 Gen 2, de exemplu.

sursa: Weibo

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult