Moto Z2 (Force) a fost listat pe AnTuTu. Include hardware high-end

11.07.2017
Moto Z2 (Force) a fost listat pe AnTuTu. Include hardware high-end

Lenovo a anunţat că va ţine un eveniment de lansare pentru noi produse Motorola, însă surpriza pe care compania o pregăteşte nu este un secret atât de bine protejat. Moto Z2 în varianta sa high-end a fost deja testat cu AnTuTu, iar cu această ocazie putem vedea lista completă de specificaţii tehnice a dispozitivului. Este posibil însă ca acest Moto Z2 să fie acelaşi dispozitiv cu zvonitul Moto Z2 Force, o variantă mai rezistentă a flagship-ului Moto.

Anul trecut, Lenovo a lansat Moto Z în mai multe variante. Modelul standard, cu specificaţii high-end şi construcţie premium, modelul Force, cu rezistenţă sporită la şocuri şi construcţie premium şi Moto Z Play, cu hardware mid-range şi construcţie premium. Moto Z2 Play a fost lansat deja şi este un model mid-range realizat din materiale de calitate, în timp ce Z2 Force a fost subiectul mai multor leak-uri. Multe surse de zvonuri susţin acum că pentru gama Z2, compania nu mai lansează o variantă standar şi o variantă „Force”, ci un singur dispozitiv care integrează funcţiile speciale ale ambelor dispozitive.

Baza de date AnTuTu listează modelul Motorola XT1789-05, pe care îl numeşte Moto Z2 Force, dezvăluind cu această ocazie şi hardware-ul pe care îl integrează noul dispozitiv. Vorbim despre un model bazat pe chipset-ul highend Snapdragon 835, care este echipat cu 6 GB memorie RAM, 128 GB stocare internă şi un display QHD, probabil cu diagonală de 5,5”, pentru a păstra dimensiunile şi implicit compatibilitatea cu accesoriile MotoMods. Camerele foto de 5, respectiv 12 megapixeli nu sunt deloc neaşteptate, camera principală fiind cel mai probabil echipată cu doi senzori.

Lansarea oficială a noului Moto Z2 este aşteptată pe 25 iulie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult