Moto Z2 Play va sacrifica o parte din autonomia bateriei pentru un design mai suplu

08.05.2017
Moto Z2 Play va sacrifica o parte din autonomia bateriei pentru un design mai suplu

Apreciat pentru preţul său accesibil şi suportul complet pentru folosirea accesoriilor MotoMods, Moto Z Play va avea un succesor care păstrează designul minimalist şi corectează anumite aspecte ce au adus critici modelului anterior.

Însă Moto Z2 Play aduce şi un compromis, acumulatorul de 3000 mAh oferind o autonomie sesizabil mai mică decât cel de 3510 mAh folosit anterior. Principalul beneficiu este reducerea cu 1 mm a grosimii carcasei, la 6 mm.

Încadrat la un nivel de preţ comparabil modelului anterior, Moto Z2 Play dispune de un ecran SuperAMOLED de 5.5” şi este motorizat de chipsetul Snapdragon 626 (CPU octa-core la 2.2GHz), ajutat cu 4 GB memorie RAM. Lista dotărilor este completată cu 64 GB memorie internă şi o cameră foto cu rezoluţie 12 MP, respectiv lentile cu deschiere f/1.7, optimizată pentru performanţe crescute în condiţii de lumină slabă.

Compatibil cu actualul set de accesorii MotoMods, noul telefon Moto Z2 Play ar putea fi dezvăluit în curând, înlocuind modelul lansat anul trecut.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult