Motorola anunță Moto e22 & e22i, noi telefoane low-cost

16.09.2022
Motorola anunță Moto e22 & e22i, noi telefoane low-cost

Motorola Moto e22 și e22i sunt telefoane aproape identice, diferențele fiind date de software-ul inclus și mesajul campaniei de promovare.

Astfel, primul vine cu p versiune normală de Android 12, în timp ce ediția e22i este oferită cu varianta Android 12 Go, indicând optimizarea mult mai agresivă pentru economisirea resurselor de memorie și procesor. Începând cu interfața Android mut mai spartană și continuând cu recomandarea de a folosi aplicații în ediție Android Go, Moto e22i apare drept soluția de evitat pentru oricine, exceptând cumpărătorii care chiar nu au de ales. De altfel, Google dă de ceva timp semne că este pe cale să „pensioneze” ramura firmware Android Go, împreună cu aplicațiile optimizate pentru acesta.

În ambele variante, te alegi cu un ecran LCD HD+ de 6.5 inch (rezoluție 1600×720 pixeli), animat de un chipset MediaTek Helio G37 de generație nu tocmai actuală (proces de fabricație pe 12nm). Singura veste bună este că aranjamentul este ajutat cu 4GB memorie RAM, depășind în mod confortabil cerințele minime pentru versiunea Android GO. Memoria internă de 64GB poate fi suplimentată cu până la 512GB, adăugând un card microSD.

Livrat pe ambele modele, acumulatorul 4020 mAh pare rezonabil, până ajungi la viteza plafonată la 10W prin conexiune USB-C, ducând timpul de încărcare la peste două ore.

Configurația nu putea fi completată decât cu conectivitate 4G LTE, suportul 5G nefiind accesibiul la bugetul de 139.99, respectiv 129.99 euro pentru modelul ”i”. Pentru prețul plătit te alegi cu un telefon de 172 grame și 7.99 mm grosime, dotat cu o cameră principală de 16MP și cameră frontală de 5MP, camera DoF de 2MP putând fi ignorată pur și simplu.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult