Motorola pregătește Moto G22, un telefon low-cost bazat pe un chipset MediaTek cu 5G și cam atât

18.02.2022
Motorola pregătește Moto G22, un telefon low-cost bazat pe un chipset MediaTek cu 5G și cam atât

Motorola continuă șirul lansărilor Moto G livrând G22, un model pentru cumpărătorii cu buget de până la 200 euro, care doresc un telefon cu ecran mare, 5G și acumulator de capacitate generoasă.

Aproape fără niciun efort la partea de design, Motorola livrează noul Moto G22 într-o carcasă cu finisaje din plastic și ramă ceva mai groasă în jurul ecranului, decupat aproximativ după exemplul rivalului Galaxy S22, dar cu o „bărbie” cava mai proeminentă la partea de jos.

Așteptat inițial cu chipsetul MediaTek Helio P35, Moto G22 pare că va fi livrat cu varianta ceva mai performantă Helio G37. Moto G22 vine cu acumulator de 5000 mAh și un ecran IPS de 6.5 inch cu  rezoluție HD+ și rată de refresh la 90Hz.

Moto G22

Compensând oarecum chipsetul cu performanțe nu foate mari, memoria RAM de 4GB este un mare plus peste alte modele smartphone cu preț foarte mic, fiind suficientă pentru folosirea confortabilă a aplicațiilor de Android.

Pe lista dotărilor mai intră și o tastă dedicată pentru serviciul Google Assistant, senzor de amprentă la partea din spate, ieșire pentru căști de tip jack 3.5mm și o carcasă cu certificare IP52, pentru protecție la contactul cu apă și praf.

Telefonul va avea o configurație foto cu senzor principal de 50MP și lentile f/1.8, cameră ultra-wide de 8MP cu lentile f/2.2 și deschidere la 118°, alăturat unei camere macro de 2MP. Perforația aplicată central pe ecranul cu tehnologie AMOLED, face loc unei camere frontale de 16MP.

Așteptat cu prețul de aproximativ 200 euro, Motorola Moto G22 ar putea fi unul dintre cele mai ieftine telefoane cu ecran AMOLED de până acum. Însă, cu siguranță, nu și cel mai dezirabil.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult