Motorola ar putea lansa un nou model Edge, complet cu stylus

26.10.2022
Motorola ar putea lansa un nou model Edge, complet cu stylus

Pariul Motorola făcut aproape exclusiv pe seria Moto G a ajutat, până la un punct, crescând vânzările globale ale companiei. Curând, Motorola ar putea avea și o alternativă competentă pentru Galaxy Ultra, sub forma unui nou model Edge, complet cu stylus inserabil în corpul telefonului.

Adresând mai ales piețele vestice, precum cea din SUA, noul Moto Edge vine să extindă oferta de telefoane Motorola, concentrată poate prea mult la gama mid-range și entry-level. Aparent, Motorola negociază promovarea noului smartphone direct cu operatorii americani de telefonie mobilă, nume precum Mobile, Verizon, AT&T, US Cellular, Cricket Wireless și Tracfone fiind menționate ca și posibili parteneri pentru includerea în ofertele cu abonament. Însă chiar și tentația „chilipirului” la abonament ar putea să nu fie suficientă pentru înduplecarea consumatorilor atrași de Galaxy S23, sau chiar modelul de buget S21 FE. Altfel spus, Motorola trebuie să vină cu o ofertă cu adevărat tentantă și la partea de specificații.

Identificat cu numele de cod ”Geneva”, dispozitivul încadrat tot la gama mid-range pare că va avea 6GB RAM și 256GB stocare internă în echiparea de bază. Deși restul specificațiilor rămân un mister, aflăm pe calea zvonurilor că telefonul va avea ecranul perforat în dreptul camerei foto și senzor de amprentă montat pe lateralul carcasei. Camera foto va avea doi senzori principali la partea din spate.

Spre deosebire de alte telefoane din seria Motorola Edge, stylus-ul ar putea să nu vină ca accesoriu separat la noul model.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult