Motorola Droid RAZR HD, dat de gol de EXIF-ul unei poze?

17.04.2012
Motorola Droid RAZR HD, dat de gol de EXIF-ul unei poze?

În timp ce unele zvonuri anunţă vânzarea de către Google a diviziei Motorola Mobility, tranzacţie ce ar urma să fie finalizată cu cei de la Huawei, noi informaţii par să indice pregătirea unei versiuni superioare de Motorola Droid RAZR.

Motorola Droid RAZR

Informaţia obţinută din EXIF-ul unei poze, încărcată pe pagina Picasa a unui utilizator numit Vic Yu, cunoscut ca fiind inginer şi manager de proiect la Motorola Mobility, dezvăluie existenţa unui model smatphone numit Droid RAZR HD, ce poartă numele de cod Vanquish.

Deşi specificaţiile complete nu au fost dezvăluite, aflăm totuşi că telefonul rulează versiunea 4.0.3 a sistemul Android Ice Cream Sandwich şi dispune de o cameră foto cu apertură F/2.4, respectiv distanţă focală 5 mm. Alături de sistemul de operare Android, numele ales implică folosirea unui ecran cu rezoluţie de lucru superioară, mai mare decât cei 540×960 pixeli afişaţi de actualul RAZR.

Deoarece astfel de indicii pot fi falsificate cu destulă uşurinţă, noile informaţii trebuie tratate cu o doză de scepticism, cel puţin până ce existenţa modelului Droid RAZR HD va putea fi confirmată şi din alte surse.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video