Motorola Edge 20 și Edge 20 Pro primesc specificații neoficiale

08.07.2021
Motorola Edge 20 și Edge 20 Pro primesc specificații neoficiale

Următoarea generație de telefoane Motorola Edge se apropie de lansare, imagini și specificații preliminare cu seriile Edge 20 și Edge 20 Pro apărând pe site-ul autorității chineze TENAA, responsabilă cu certificarea echipamentelor de comunicații wireless.

Confirmând inclusiv zvonuri mai vechi, detaliile obținute de această dată din surse oficiale cuprind atât poze cu designul carcasei, dar și o listă restrânsă cu principalele specificații.

Identificate cu numele de cod XT2143-1 și XT2153-1, Motorola Edge 20 și Edge 20 Pro vin echipat cu procesoare la 2.8 și 3.2GHz. Astfel, modelul standard pare să folosească Snapdragon 778G, în timp ce versiunea Pro ar urma să dispună de soluția semi-premium Snapdragon 870.

Cel puțin în piața din China, Motorola Edge 20 este așteptat în trei variante de echipare, cu 6GB/128GB, 8GB/256GB și 12GB/512GB memorie.

Din păcate, în afara aranjamentului pe verticală, configurația camerei foto nu este dezvăluită, pe site-ul TENAA apărând doar mențiunea ”mai mult decât 8MP”. Probabil că cele două modele vor fi diferențiate prin prezența/absența tehnologiei Periscope pentru camera secundară cu zoom.

Ambele modele, Edge 20 și Edge 20 Pro, vor dispune de ecran OLED și buton fizic pentru Google Assistant. Rămâne doar de văzut dacă funcționalitatea acestuia va putea fi reprogramată pentru alte sarcini, cum ar fi pornirea unei aplicații anume sau activarea temporară a suportului NFC, în vederea efectuării de plăți contactless.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult