Prețul oficial și specificațiile Motorola Edge Plus, confirmate înaintea lansării

22.04.2020
Prețul oficial și specificațiile Motorola Edge Plus, confirmate înaintea lansării

Așteptat să fie prezentat în cadrul unui eveniment de presă ținut exclusiv online, Motorola Edge Plus primește listă completă cu specificații și preț la vânzare, cu doar câteva ore înainte de anunțul oficial programat pentru data de 22 aprilie.

Noul Edge Plus trebuia să fie dezvăluit încă din luna februarie, în cadrul expoziţiei Mobile World Congress 2020, între timp anulată de teama răspândirii epidemiei COVID-19. Fără a mai aștepta un alt moment potrivit, Motorola a decis să opteze pentru o lansare formală exclusiv online, dând astfel ocazia specialiștilor în zvonuri să fure startul.

Potrivit informațiilor încă neconfirmate oficial, Motorola Edge Plus vine motorizat de chipsetul Snapdragon 865, ajutat cu 12GB memorie RAM. Telefonul va avea o cameră foto principală de 108MP, complementată cu senzori de 16MP wide-angle şi 8MP telephoto. Pe lateralul carcase se află o ieşire pentru căşti de tip jack 3.5mm, iar la interior este strecurat un acumulator de 5000 mAh.

Telefonul cu preț de 1199 euro (valabil pentru Europa) vine cu ecran OLED FHD+ de 6.7 inch, capabil să folosească o rată de împrospătare a imaginii de 90Hz. Soluția ar trebui să ofere un bun compromis între claritatea imaginii și consumul de energie. Dezvăluiri anterioare au confirmat deja folosirea unui design cu ecranul curbat peste marginile carcasei, noi informații arătând și că utilizatorii pot seta scurtături personalizate pentru aplicații și chiar „dezactiva” cu totul marginile ecranului, pentru o experiență de utilizare mai tradițională.

Compatibil cu rețele 5G în banda sub-5GHz, Motorola Edge Plus va fi disponibil mai întâi în oferta operatorului american de telefonie Verizon, însă probabil că va ajunge și în alte piețe de desfacere.

Telefonul are și o versiune mai ieftină, Motorola Edge, adresată cumpărătorilor mai puțin exigenți.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult