Motorola lansează One Action, un smartphone de buget cu funcţii interesante pentru poze şi filmare

16.08.2019
Motorola lansează One Action, un smartphone de buget cu funcţii interesante pentru poze şi filmare

Motorola One Action este un smartphone adresat utilizatorilor care petrec mult timp în natură, practicând diverse activităţi sportive sau călătorind.

Noul model vine echipat cu o cameră foto triplă, optimizată pentru surprinderea scenelor în mişcare. Descrisă drept prima cameră ultra-wide action de pe piaţă, aceasta permite filmarea videoclipurilor în format landscape ţinând telefonul în poziţie verticală. În plus, datorită sistemului cu trei camere, în timpul înregistrării videoclipurilor se pot face fotografii fără pierderi de claritate.

Modul ultra-wide oferă vizibilitate unghi de 177°, inclusiv pentru funcţia de filmare. Totodată, clipurile realizate pot fi stabilizate suplimentar bifând modul “Enhanced Video Stabilization”, Motorola încercând astfel să aducă funcţionalitatea unui GoPro în formatul unui smartphone de buzunar.

În ciuda folosirii denumirii „One” în numele de produs, Motorola One Action este livrat cu o versiune standard de Android 9 Pie.

Cu preţ recomandat de 1199 Lei, Motorola One Action pune la dispoziţie un ecran FHD+ de 6.3 inch şi cameră frontală de 12MP cu perforaţie în suprafaţa de afişare, 4GB memorie RAM şi 128GB stocare internă. Telefonul este motorizat de chipsetul Exynos 9609 şi vine echipat cu un acumulator de 3500 mAh.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult