Motorola Moto X primeşte prezentare video înaintea lansării oficiale

Motorola Moto X primeşte prezentare video înaintea lansării oficiale

Moto X, noul smartphone de top pregătit de Motorola, are parte de prima sa prezentare video detaliată, publicată cu mai bine de o săptămână înaintea posibila lansare oficială.

Motorola Moto X

Obţinut de website-ul vietnamez Tinhte – recunoscut pentru obiceiul de a furniza informaţii detaliate despre modele smartphone încă nelansate oficial, exemplarul Moto X surprins în clipul cu o lungime de 4 minute pare să ruleze o versiune de Android neatinsă, în care singurul element adăugat este un widget care poartă logo-ul Motorola. Potrivit informaţiilor, Moto X se lansează cu versiunea Android 4.2.2, urmând să primească actualizare la versiunea Android 4.3 la o dată ulterioară.

Pus alături de un iPhone 5, Moto X se face remarcat prin ecranul spaţios, adăpostit într-o carcasă puţin mai voluminoasă decât a telefonului Apple.

Potrivit unor informaţii încă neconfirmate oficial, Motorola lansează noul Moto X în variante cu 16GB şi 32GB memorie internă, disponibile contra sumei de 299 şi 349 euro. În schimbul preţului plătit ne alegem cu un smartphone echipat cu procesor dual-core la 1.7GHz, 2GB memorie RAM şi ecran de 4.7 inch capabil să redea imagini la rezoluţie 720p. În afară de camera frontală cu rezoluţie 2.1MP, rezervată pentru apeluri video, pe spatele telefonului avem şi o cameră foto de 10.5MP prevăzută cu blitz LED.

Motorola Moto X ar putea fi prezentat oficial pe 1 august, cu ocazia unui eveniment organizat la New York.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult