Motorola MOTO Z8 “Media Monster” în Europa

04.07.2007
Motorola MOTO Z8 “Media Monster” în Europa

Nu vorbesc de încă un model din familia RAZR, dar design-ul parcă trădează puţin sursele de inspiraţie ale noului lansat în Europa, Motorola MOTO Z8 „Media Monster”.

Motorola MOTO Z8La o aşa denumire ar trebui să găsim pentru început o cameră foto senzaţională, dar se pare că una de 2 MP îi ajunge lui Z8, fiind ajutată şi de iluminarea cu LED-uri pe post de blitz. Camera mai suportă funcţia zoom digital 8x şi filmarea la 30 de cadre pe secundă.

Caracterul multimedia este pus în evidenţă şi de filmul „The Bourne Identity” livrat în variantă completă cu toate Z8-urile, dar şi de ecranul cu 16 milioane culori de rezoluţie 240×320 pixeli. Prin comunicatul de presă, Motorola ne anunţă că Z8 este capabil de a rula muzică, descărca filme prin HSDPA, dar şi de a creea blog-uri.

Iar pentru stocarea materialului multimedia poate fi folosită memoria internă de 80 MB. Dar mai bine se apelează la cardul opţional microSD de 4 GB. Cu toate că nu există modelul de 32 GB, MOTO Z8 suportă memorii până la această capacitate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News