Motorola ne pregăteşte un X Phone impresionant pentru luna noiembrie

25.03.2013
Motorola ne pregăteşte un X Phone impresionant pentru luna noiembrie

Zvonurile despre Motorola X Phone au început să circule după ce producătorul de telefoane mobile a fost cumpărat de Google. La începutul acestui an am aflat că în spatele titulaturii X Phone s-ar putea ascunde o gamă întreagă de telefoane şi nu un singur terminal. Informaţiile neoficiale apărute astăzi vorbesc despre un top de gamă cu specificaţii impresionante, pe care Motorola îl are în lucru, lansarea urmând să fie în această toamnă.

Mult-aşteptatul X Phone de la Motorola ar trebui să aibă un ecran de 4.8”, protejat cu cristal de safir. Nu este prima dată când auzim despre acest material folosit pentru un terminal mobil. Rezoluţia nu este menţionată, însă dacă vorbim despre un top de gamă, atunci nu ne aşteptăm la mai puţin de 1080×1920 pixleli. Viitorul smartphone de top va integra un chipset Qualcomm Snapdragon 800, cel mai probabil cu procesor quad core.

Următorul smarphone de top de la Motorola este aşteptat în luna noiembrie

Mai multe decât atât, terminalul pregătit de Motorola va fi rezistent la apă şi la căderi. Ne gândim acum la Sony Xperia Z, care este singurul top de gamă actual rezistent la apă. Oferta Motorola va fi însă mai puţin fragilă. Zvonurile vorbesc despre folosirea unor zone de cauciuc la colţurile telefonului, ce pot diminua efectele impactului cu solul. Capacul din spate, din fibră de carbon, ar trebui să ajute la obţinerea unui telefon foarte rezistent la şocuri.

O altă facilitate care ar trebui să-i bucure pe fani este bateria foarte generoasă. Motorola X Phone ar trebui să vină cu o baterie cu capacitate de 4.000 mAh. Cum va reuşi producătorul să integreze aşa ceva într-un smartphone cu dimensiuni decente? Nu putem răspunde la această întrebare, însă dacă ne gândim la bateria lui RAZR MAXX, atunci ideea nu pare atât de neverosimilă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News