Motorola One Action, versiunea mai ieftină a modelului One Vision, primeşte specificaţii detaliate

13.06.2019
Motorola One Action, versiunea mai ieftină a modelului One Vision, primeşte specificaţii detaliate

Concurent pe segmentul mid-range premium, Motorola One Vision ar putea fi anunţat curând şi în alte două versiuni – One Pro şi One Action.

În timp ce informaţiile despre modelul One Pro se lasă aşteptate, versiunea One Action şi-a făcut deja apariţia în arhiva cu rezultate Geekbench, confirmând nivelul de performanţă oferit şi o parte dintre specificaţiile esenţiale, cum ar fi folosirea chipsetului Exynos 9609.

Potrivit unor noi dezvăluiri, Motorola One Action va fi versiunea accesibilă a modelului One Vision, dezvăluit luna trecută cu preţul de 300 euro. Alternativa One Action înlocuieşte spatele din sticlă cu policarbonat, mai puţin costisitor dar mai rezistent la eventuale căzături. Camera foto duală cedează locul uneia cu trei senzori optici, cel principal având rezoluţie 12.6MP. Şi camera frontală primeşte un downgrade, schimbând senzorul de 25MP cu unul de 12.6MP similar celui aflat la partea din spate.

Motorola va oferi modelul One Action în versiuni pe albastru şi auriu, cumpărătorii având de ales între trei variante de echipare  – 3GB/32GB, 4GB/64GB şi 4GB/128GB.

Telefonul vine echipat cu un ecran FHD+ de 6.3”, perforat în dreptul camerei foto. Lista dotărilor este completată cu senzor de amprente la partea din spate şi un acumulator de 3500 mAh.

Data de lansare nu este cunoscută, dar putem aştepta ca anunţul oficial să apară în viitorul apropiat.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult