Motorola One Power va fi clona de iPhone X a companiei pentru piaţa vestică

29.08.2018
Motorola One Power va fi clona de iPhone X a companiei pentru piaţa vestică

Se pare că nu este de ajuns că Motorola a lansat deja o clonă de iPhone X în China, sub forma modelului P30. Compania americană, care se află de câţiva ani sub tutela chinezilor de la Lenovo, pregăteşte în continuare un model similar în design pentru piaţa vestică numit „Motorola One Power”. Acesta ar urma să fie un model mid-range de buget, puţin diferit faţă de modelul P30 din China, care încearcă să intre în oferta magazinelor drept un mid-range premium.

Motorola One Power a apărut din nou pe internet graţie publicaţiei 91mobiles, care a publicat o nouă fotografie cu acesta. În imagine putem vedea telefonul în toată splendoarea lui, cu partea din faţă aproape identică cu cea a unui iPhone X. Vorbim despre un ecran decupat şi rotunjit la margini, cu o „bărbie” pronunţată însă sub acesta.

Pe partea din spate, compania pare să fi renunţat la sticla de pe P30 în favoarea unui capac din aluminiu standard, cu decupaje pentru camera foto duală, foarte similară cu cea de pe telefonul Apple, şi senzorul de amprentă circular, poziţionat în centrul dispozitivului în partea de sus.

La nivel hardware, Motorola One Power nu are nimic ieşit de comun sub „capotă”. Vorbim despre un smartphone echipat cu chipset Snapdragon 636 în configuraţii 3 GB RAM + 32 GB stocare şi 4 GB RAM + 64 GB stocare, camere 16 + 5 megapixeli pe spate şi un senzor de 12 megapixeli pe faţă cu blitz. Acumulatorul pare să fie motivul pentru care acest model are cuvântul „power” în nume, întrucât acesta ar putea avea o capacitate de 5.000 mAh. Ecranul pare să fie acelaşi de pe Motorola P30, cu diagonală de 6,18” şi rezoluţie Full HD+.

Iniţial acest model părea că va fi inclus în programul Android One, însă noile informaţii sugerează că nu este cazul. Motorola One Power va fi livrat cu Android 8.1 în versiunea sa „Motorola”, cu personalizare minimă, însă fără actualizări de securitate garantate, precum în cazul dispozitivelor Android One.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult