Motorola pregătește Moto G30 și E7 Power, cu acumulatori de 5000mAh

11.02.2021
Motorola pregătește Moto G30 și E7 Power, cu acumulatori de 5000mAh

Încadrate la gama de buget, noile Moto G30 și E7 Power vin echipate cu acumulatori de 5000mAh și ecrane de 6.5 inch.

Probabil, nu la fel de suple și ușoare precum alte modele mai bine cotate, noile telefoane Motorola sunt adresate fanilor Android aflați în căutarea unui smartphone cu ecran mare și autonomie bună, la un preț cât mai mic.

E7 Power vine motorizat de cip-ul MediaTek Helio G25, ajutat cu 4GB memorie RAM. Telefonul dispune de 64GB stocare internă, cameră principală de 13MP + senzor macro de 2MP și cameră frontală de 5MP.

Moto G30
foto: Roland Quandt / WinFuture

Ceva mai bine dotat și mai scump, Moto G30 vine echipat cu chipsetul Snapdragon 662, ajutat cu 6GB memorie RAM. Telefonul oferă cameră foto principală de 64MP, cameră ultra-wide de 8MP, senzor macro și DoF a câte 2MP fiecare. Memoria internă de 128GB poate fi suplimentată prin adăugarea unui card microSD.

Ecranul cu rezoluție HD+  și diagonală 6.5 inch nu va oferi o claritate a imaginii prea grozavă, dar prețul accesibil ne face să trecem mai ușor peste acest compromis. Rama lăsată în jurul și la partea de jos a ecranului adaugă destul de mult la gabaritul carcasei, cele două modele nefiind tocmai potrivite pentru cei cu buzunare strimte.

Motorola livrează noul G30 cu sistemul Android 11. Din păcate, modelul mai ieftin E7 Power se alege cu mai vechiul Android 10.

Potrivit zvonurilor, Moto E7 Power va avea un preț recomandat de 150 euro, intrând în ofertele magazinelor ca unul dintre cele mai accesibile telefoane cu baterie mare. Ambele telefoane vor fi disponibile ”în curând”, detaliile exacte nefiind comunicate de Motorola.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult