Motorola RAZR 2019 este un telefon cu ecran pliabil şi design clamshell ce va ajunge şi în magazinele europene

20.08.2019
Motorola RAZR 2019 este un telefon cu ecran pliabil şi design clamshell ce va ajunge şi în magazinele europene

Aşteptat în perioada sărbătorilor de iarnă, Motorola RAZR 2019 priea un concept de design folosit prima dată în anul 1996 cu legendarul Motorola StarTAC şi îl adaptează pentru moda telefoanelor pliabile, punând la interior un ecran nesperat de mare.

Motorola RAZR 2019 va apărea în Statele Unite ca o exclusivitate în oferta operatorului Verizon, însă există indicii şi pentru debutul european, probabil, după ce euforia din jurul lansărilor Samsung Galaxy Fold şi Huawei Mate X va fi depăşită, dar nu mai târziu de luna ianuarie 2020.

La partea de specificaţii, Motorola RAZR 2019 pare că va avea un ecran principal de 6.5” sau 6.2” şi ecran secundar pentru afişarea mesajelor de notificare, lăsat la vedere. Ajutat de formatul clamshell, noul smartphone va fi însă mai compact şi uşor de manevrat decât alte telefoane pliabile care pun accent pe livrarea unei suprafeţe de afişare cât mai mare.

Nu este clar dacă Motorola RAZR 2019 va avea suport 5G ca dotare standard, însă configuraţia de bază pare mai degrabă una de nivel midrange, având în componenţă doar un chipset Snapdragon 710 cu procesor octa-core, 6GB memorie RAM, camere foto de 12MP şi 8MP, 128GB stocare internă şi acumulator de 2730 mAh. Toate acestea sunt însă neconfirmate oficial, produsul final putând diferi destul de mult.

Din păcate, preţul de 1500 estimat pentru Statele Unite nu este deloc mic şi probabil se va traduce în aproximativ 1500 euro pe Continentul European, după aplicarea taxelor de import. Chiar şi în aceste condiţii, telefonul va părea aproape ieftin comparat cu celelalte modele pliabile existente pe piaţă.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult