Motorola razr 2022, lansat oficial pentru piața europeană

26.10.2022
Motorola razr 2022, lansat oficial pentru piața europeană

Motorola razr 2022, cel de-al treilea model pliabil din serie, vine cu schimbări semnificative, atât din punct de vedere al design-ului exterior, cât și al felului în care acesta este construit. Se pare că Motorola s-a inspirat în principal de la rivalul Samsung pentru noul flip phone.

Razr 2022 are un design minimalist, compact, mat și elegant. Ecranul interactiv Quick View de 2,7 inci menține utilizatorul conectat, astfel încât să poată vizualiza notificări, să citească și să trimită mesaje, să realizeze fotografii, să efectueze plăți și multe altele, totul fără a fi nevoie să deschidă telefonul. Motorola razr 2022 pune la dispoziție un ecran principal de 6,7 inch FHD+ P-OLED, cu refresh rate de la 144 Hz. Ecranul cu tehnologie P-OLED poate reda peste un miliard de nuanțe. În plus, cu certificarea HDR10+ și acoperirea 100% din gama de culori DCI-P3, noul razr se prezintă ca un telefon ideal pentru divertisment și vizionarea de filme.

Dacă la primele primele două generații, telefonul avea un ecran pliabil care și glisa puțin atunci când era pliat și depliat, acum, compania folosește acum un sistem ceva mai versatil. Deși, singurul lucru mobil din Razr 2022 este balamaua, aceasta diferă prin faptul că permite deschiderea ecranului în mai multe poziții. Originalul Razr avea doar două poziții: pliat și depliat.

Pentru că spațiul interior este foarte limitat, cam toate componentele interne sunt suprapuse, cu o placă de bază de tip sandviș, așa cum vedem și pe alte flagship-uri recente.

Acumulatorul este împărțit în două celule distincte. În partea de jos a telefonului găsim o celulă Li-ion de 2.788 mAh, iar la partea de sus mai găsim o celulă de 712 mAh, în total, telefonul oferă 3.500 mAh, mai mult decât modelele anterioare Razr, dar mai puțin decât noul Galaxy Z Flip4, cu baterie de 3.700 mAh.

Răcirea procesorului Snapdragon 8+ Gen 1 este de asemenea importantă, iar Motorola a integrat mai multe elemente din cupru pentru a ajuta la disiparea căldurii în utilizare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult