Noutățile hardware Moto Razr 2022, dezvăluite de un clip de dezasamblare din China. VIDEO

14.08.2022
Noutățile hardware Moto Razr 2022, dezvăluite de un clip de dezasamblare din China. VIDEO

Moto Razr 2022 a fost anunțat de curând în China, iar în viitorul apropiat, noul telefon pliabil Motorla va ajunge și în Europa. Cel de-al treilea model pliabil din această serie vine însă cu schimbări semnificative, atât din punct de vedere al design-ului exterior, cât și al felului în care acesta este construit. Se pare că Motorola s-a inspirat în principal de la rivalul Samsung pentru noul Razr.

Razr 2022 aduce schimbări semnificative față de cele două versiuni anterioare

Dacă pentru primele două modele, Telefonul avea un ecran pliabil care și glisa puțin atunci când era pliat și depliat, acum, compania folosește un sistem care implică mai multe componente în mișcare. Singurul lucru mobil din Razr 2022 este noua balama, care nu doar că este singurul punct al ecranului unde se produce plierea, dar este și una care poate fi deschisă în mai multe poziții. Originalul Razr avea doar două poziții: pliat și depliat.

Felul în care noua balama funcționează este evidențiat de primul clip video de dezasamblare cu Moto Razr 2022. WekiHome, YouTuber din China, are deja în posesie telefonul și l-a desfăcut complet pentru a vedea cum a fost construit. Pentru că spațiul interior este foarte limitat, cam toate componentele interne sunt suprapuse, cu o placă de bază de tip sandviș, așa cum vedem și pe alte flagship-uri recente.

Bateria a primit un upgrade semnificativ

Acumulatorul, așa cum era de așteptat pentru un telefon pliabil, este împărțit în două părți, însă nu egale. În partea de jos a telefonului se regăsește o baterie de 2.788 mAh, în timp ce în partea de sus este integrată o celulă de 712 mAh, în total, telefonul oferă 3.500 mAh, mai mult decât modelele anterioare Razr, dar mai puțin decât noul Galaxy Z Flip4, cu baterie de 3.700 mAh.

Răcirea procesorului Snapdragon 8+ Gen 1 este de asemenea importantă, iar Motorola a integrat mai multe elemente din cupru pentru a ajuta la disiparea căldurii în utilizare.

Acum că știm cam tot ceea ce este important despre acest model, așteptăm și informațiile despre disponibilitatea telefonului în Europa, cât și cele legate de preț, întrucât prețurile anunțate pentru China nu sunt relevante pentru alte regiuni din cauza taxelor extra pentru importuri din China, cât și adăugarea costurilor de transport.

sursa: WekiHome

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult