Motorola RAZR 2023, primele imagini neoficiale. Ar putea reprezenta concurență reală pentru Galaxy Z Flip4

22.02.2023
Motorola RAZR 2023, primele imagini neoficiale. Ar putea reprezenta concurență reală pentru Galaxy Z Flip4

Concurența pe care mulți o așteaptă pe piața de dispozitive pliabile pare că începe să apară. Samsung a fost prima companie mare pe această piață și pare că a stabilit cumva „regulile” pentru ceea ce înseamnă un telefon pliabil și, câțiva ani, concurența a încercat fie să prindă din urmă, fie să emuleze ceea ce face Samsung. În 2023, piața este mult mai matură, iar Samsung ar putea fi depășit în inovație și design. Motorola ar putea fi compania care va da o lovitură majoră pe piața de dispozitive cu clapetă, dacă aceste imagini cu noul RAZR se dovedesc a fi reale.

Motorola RAZR 2023 apare în primele imagini, cu un ecran exterior impresionant

Recent, Oppo a lansat noul Find N2 Flip în Europa, iar marele avantaj față de Galaxy Z Flip4 de la Samsung este un ecran foarte mare pe partea din față, însă totuși destul de mic pentru a realiza prea multe sarcini pe suprafața lui. Este în continuare un ecran secundar pentru notificări, echipat cu funcții puțin mai avansate, sub formă de widget-uri.

motorola razr 2023 screen

Motorola a oferit încă de la primul RAZR pliabil un ecran mare la exterior, care doar a crescut în timp. Pe modelul RAZR 2023 însă, compania pare că plănuiește să ofere un ecran atât de mare încât să acopere toată partea exterioară a dispozitivului. Iar camerele și blitz-ul ar fi încadrate în decupaje în acest display imens, asigurând astfel o experiență de utilizare neîntreruptă, chiar și pe ecranul mai mic de la exterior.

Imaginile au fost publicate pe internet de Evan Blass, unul dintre cei mai cunoscuți „leakeri” de pe internet, care, în ultima vreme nu a mai fost atât de activ precum era înainte. Astfel, faptul că aceste imagini vin de la el sugerează măcar că aceste imagini sunt din surse de încredere, probabil chiar din interiorul Motorola. Desigur, ceea ce vedem în imagini nu pare a fi un telefon real, ci un model 3D de concept care să demonstreze idealul pe care compania dorește să îl atingă.

motorola razr 2023 back 2

Vom vedea probabil pe la toamnă dacă Motorola și reușește să își atingă acest obiectiv. Momentan, compania este doar la câteva luni distanță de debutul RAZR 2022.

sursa: evleaks

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult