Motorola: toate smartphone-urile companiei vor fi dotate cu Gorilla Glass

04.03.2024
Motorola: toate smartphone-urile companiei vor fi dotate cu Gorilla Glass
Foto: Motorola

Motorola rămâne una dintre cele mai populare opțiuni de telefoane mobile inteligente pentru utilizatorii din România, brandul deținut de Lenovo clasându-se, din nou, în topul preferințelor românilor în studiul realizat de agenția Canalys. Un argument solid în favoarea alegerii unui model Motorola în detrimentul celor oferite de concurență este raportul dintre preț și dotările acestor dispozitive, de cele mai multe ori absolut suficiente pentru utilizatorii de rând.

Nu este de mirare că într-o țară precum România, cu o putere de cumpărare per locuitor aflată la jumătatea mediei europene, brand-urile de telefoane precum Samsung, Xiaomi sau Motorola sunt foarte populare: acestea oferă, pe lângă modelele flagship, și telefoane cu specificații decente, dar la prețuri mult mai accesibile. Indiferent de profilul utilizatorului, ar trebui ca în ofertele acestor producători să găsești câte ceva „pentru fiecare buzunar”.

Iar prețul cât mai accesibil este, în mod logic, invers proporțional cu nivelul de dotări al respectivului telefon. Cu alte cuvinte, ești conștient că un dispozitiv ieftin nu va beneficia de un procesor foarte performant, de camere cu senzori moderni și stabilizare optică, de stocare rapidă și/sau generoasă, de certificări pentru rezistență la apă și praf sau de construcție din metal și sticlă.

Corning Gorilla Glass pe toate modelele

Ei bine, pornind din acest an, cei de la Motorola nu mai sunt dispuși să facă atât de multe compromisuri când vine vorba de gama mai accesibilă de telefoane a companiei. Cel puțin în privința protecției cu care vor fi echipate viitoarele terminale realizate sub acest brand. Mai exact, Motorola a confirmat că produsele mobile din întregul său portofoliu 2024 vor fi dotate cu sticlă de tip Corning Gorilla Glass, începând cu a doua jumătate a acestui an.

Gorilla Glass este unul dintre cei mai populari termeni din industrie, reprezentând sticla tratată în diferite feluri pentru a-i conferi o rezistență sporită împotriva zgârieturilor sau a loviturilor puternice (precum cele suferite la căderi, spre exemplu). Dezvoltată de Corning Incorporated, această tehnologie a contribuit, de peste 15 ani, la transformarea modului în care oamenii interacționează cu smartphone-urile lor.

Multe dintre modelele de smartphone-uri Motorola (și nu numai) sunt deja echipate cu Gorilla Glass, iar vestea că toată oferta companiei va include astfel de dotări nu poate decât să bucure utilizatorii: indiferent de nivelul de preț, aceste telefoane vor beneficia de ecrane mai calitative și rezistente.

Această decizie se bazează, de asemenea, pe colaborarea strânsă dintre Lenovo și Corning în categoriile de laptop-uri și tablete, anumite produse din oferta producătorului chinez oferind deja protecție Gorilla Glass.

Utilizatorii din ziua de azi continuă să ceară fiabilitate și durabilitate fără a face compromisuri în ceea ce privește design-ul elegant și modern. Prin utilizarea sticlei Corning Gorilla Glass în toată gama de modele Motorola, ne propunem să fim lideri în industrie, asigurându-ne că fiecare utilizator are acces la durabilitatea și liniștea pe care o oferă această tehnologie de ultimă generație.

– Ruben Castano, Head of Customer Experience la Motorola

Sursa: Motorola România

Urmărește Go4IT.ro pe Google News