MWg Zinc II, un PDA Phone cu tastatură QWERTY

10.07.2008
MWg Zinc II, un PDA Phone cu tastatură QWERTY

MWg nu este un nume care să ne spună prea multe. Cel puţin la noi nu prea am văzut dispozitive ale acestui producător. Este însă posibil ca nou lansatul MWg Zinc II să ajungă şi pe meleaguri mioritice.

Anunţat încă din luna mai, MWg Zinc II este un PDA PHone cu Windows Mobile 6.1 care beneficiază de cam toate atuurile unui dispozitiv de business: tastatură QWERTY, 3G, GPS (cu chip SiRFStar III) şi ecran QVGA de 2.8 inch. Camera foto este şi ea prezentă deşi nu ne impresionează cu cei 2 MP ai săi. Şi slotul microSD este prezent la datorie.

Controversa vine din partea memoriei RAM. Dacă procesorul Samsung la 500 Mhz este rezonabil, cei doar 64 MB RAM deja îi strică imaginea lui MWg Zinc II. Viteza de navigare în meniuri şi de rulare a aplicaţiilor va avea cu siguranţă de suferit din această cauză. În schimb, dispozitivul se poate lăuda cu o baterie de 1530mAh care ar trebui să ofere o autonomie frumuşică.

Deocamdată, MWg Zinc II este pe stocul câtorva magazine online iar preţul pleacă de la 715 euro. Cam mult pentru un PDA Phone cu doar 64 MB RAM.

MWg Zinc II

MWg Zinc II

Urmărește Go4IT.ro pe Google News