Nexus 4 în variantă albă şi cu Android 4.3

17.05.2013
Nexus 4 în variantă albă şi cu Android 4.3

Google pregăteşte o mică surpriză pentru fanii seriei de telefoane Nexus, ce va fi dezvăluită la momentul lansării noii versiuni Android 4.3.

Dacă zvonurile se adeveresc, gama de telefoane LG Nexus 4 este pe cale să fie diversificată cu o variantă în carcasă albă. Restul caracteristicilor rămân însă neschimbate, noua variantă Nexus 4 având hardware şi dotări identice modelului negru. Diferă doar versiunea sistemului de operare instalat, ediţia albă a telefonului fiind livrată din fabrică împreună cu sistemul Android 4.3 Jelly Bean.

Nexus 4 în variantă albă şi cu Android 4.3

Desigur, cei care deţin deja un exemplar Nexus 4 negru se vor putea bucura şi ei de noua versiune Android instalând pachetul de actualizare pus la dispoziţie pentru download, ce ar trebui să fie disponibil în preajma zilei de 10 iunie, când varianta Nexus 4 de culoare albă va intra în oferta magazinului Google Play.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult