Nexus 5 cu Android 4.4 KitKat, lansat oficial în această lună (UPDATE)

Nexus 5 cu Android 4.4 KitKat, lansat oficial în această lună (UPDATE)

UPDATE: Nexus 5 a fost observat pentru scurt în magazinul Google Play Store, expus cu imagine de prezentare şi preţul oficial de achiziţie!

Aflăm astfel direct de la Google că Nexus 5 va putea fi achiziţionat la un preţ începând cu 349 dolari pentru varianta cu 16GB memorie internă, identic celui cerut pentru predecesorul Nexus 4.

LG Nexus 5

Cât despre imaginea oficială de prezentare, acesta pare identică celei circulate de ceva timp la bursa zvonurilor, arătând un exemplar Nexus 5  pe al cărui ecran este redată interfaţa Android 4.4 KitKat.


Google a pus la punct ultimele detalii în vederea lansării Android 4.4, noul OS urmând să fie prezentat împreună cu telefonul LG Nexus 5 în cadrul unui eveniment oficial programat să aibă loc chiar în această lună.

Anul trecut pe 29 octombrie luam primul contact oficial cu platforma Android 4.2 şi telefonul Nexus 4, anunţate în cadrul unui eveniment oficial găzduit de Google. La aproape un an mai târziu Google lansează un indiciu pe Twitter, făcând aluzie la celebra piesă „Everybody dance now!” a grupului  C+C Music Factory, cunoscut cândva sub numele 28th Street Crew . Misterul s-a lămurit cu un al doilea indiciu -„This is it”, cu referire la numele celebrului film dedicat cântăreţului Michael Jackson, a cărui premieră în cinematografe a avut loc în data de 28 octombrie 2009.

Nexus 5 cu Android 4.4 KitKat, lansate oficial în această lună

Aflăm astfel că data de 28 octombrie 2013 marchează debutul oficial al versiunii Android 4.4 KitKat şi lansarea unui nou smartphone din seria Google Nexus.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video