Nexus 6P, amânat cu aproape o lună. Ce primesc între timp fanii care l-au comandat deja

28.10.2015
Nexus 6P, amânat cu aproape o lună. Ce primesc între timp fanii care l-au comandat deja

Nexus 6P, primul smartphone Nexus fabricat în China de un producător local, a fost amânat din cauze rămase deocamdată necunoscute. Protejând imaginea de brand, Google a trimis deja mesaje viitorilor cumpărători, anunţând o recompensă care să facă aşteptarea mai uşor de suportat.

Produs de Huawei, Nexus 6P promite să fie printre cele mai interesante telefoane Nexus din ultimii ani, oferit într-o carcasă din metal şi cu specificaţii ferm ancorate la gama high end. Însă nu totul pare să fi mers conform planurilor, o problemă de ultim moment făcând ca o parte dintre entuziaştii care şi-au rezervat un exemplar Nexus 6P comandând în ziua lansării din magazinul Google Store să nu primească telefonul dorit.

Nexus 6P, primul smartphone Nexus fabricat în China de un producător local, a fost amânat

Potrivit mesajului trimis către cumpărători, primele exemplare Huawei Nexus 6P vor ajunge în mâinile noilor proprietari în perioada 7-14 noiembrie, cu peste două săptămâni mai târziu decât era planificat. Însă lucrurile nu stau chiar atât de rău, Google anunţând că va returna cumpărătorilor lăsaţi să aştepte 25 dolari din preţul dispozitivului achiziţionat, la scurt timp după livrarea comenzilor.

Aparent, nu toate variantele Nexus 6P lipsesc de pe stoc, problemele fiind limitate doar la anumite combinaţii de culori şi capacităţi de stocare.

Chiar dacă suma returnată nu este mare, decizia de a recompensa răbdarea cumpărătorilor este binevenită şi probabil va avea efectul dorit, convingând eventualii cumpărători nemulţumiţi să nu-şi retragă comenzile deja făcute.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult