Nexus 6P va fi livrat cu un acumulator generos

Nexus 6P va fi livrat cu un acumulator generos

Google nu mai poate ascunde detaliile despre noul Nexus 6P. Cu doar câteva zile înainte de dezvăluirea oficială de pe 29 septembrie, o prezentare Power Point a scăpat pe internet, dezvăluind detalii complete despre noul său flagship realizat de Huawei. Majoritatea detaliilor erau deja cunoscute, circulând pe internet de câteva luni deja, însă anumite aspecte abia acum au fost dezvăluite.

Nexus 6P va fi un phablet de ultimă generaţie, integrând un display de 5,7” cu rezoluţie WQHD (2560 x 1440 pixeli) şi un chipset Snapdragon 810 v2.1 (o revizie superioară a procesorului lansat la începutul anului). Carcasa dispozitivului va fi metalică, iar pe partea din faţă vor fi amplasate difuzoare stereo (deasupra şi sub display). Informaţiile noi fac referire la un acumulator de dimensiuni generoase (3.450 mAh), care sugerează o autonomie de lungă durată la o singură încărcare şi mufa USB Type-C, care ar putea folosi standardul USB 3.1. Greutatea lui Nexus 6P de 178 de grame era o altă necunoscută până în prezent.

Desigur, există câteva detalii care nu au fost confirmate încă. Nu este clar dacă suprafaţa de sticlă din jurul camerei foto oferă funcţionalitate specială, sau este acolo doar pentru a asigura semnal radio mai puternic şi nici dacă memoria RAM inclusă va fi de 3 sau 4 GB. Desigur, smartphone-ul va fi livrat cu noul Android 6.0 Marshmallow, sistemul de operare care va fi lansat la scurt timp după conferinţa de presă de pe 29 septembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult