Noi imagini cu Asha 502, telefonul Nokia pentru bugete mici

Noi imagini cu Asha 502, telefonul Nokia pentru bugete mici

Prezentat ca un succesor pentru popularul Asha 501, telefonul Nokia Asha 502 vine cu o listă actualizată de specificaţii şi design îmbunătăţit. La fel ca predecesorul său, Asha 502 are ca elemente de atracţie funcţionalitatea dual-SIM, conectivitatea WiFi şi autonomia peste medie.

Având un aspect exterior aproape identic modelului Asha 500, Nokia Asha 502 plusează cu o cameră foto însoţită de blitz dual-LED, capabilă să obţină poze la rezoluţie 5MP. Chiar dacă lista completă a specificaţiilor nu a fost dezvăluită, aflăm că Nokia plănuieşte să diversifice noua serie de telefoane cu şase variante de culoare: roşu, verde, albastru, galben, respectiv alb şi negru pentru cei care preferă un aspect exterior ceva mai sobru. Toate aceste nuanţe vor putea fi schimbate după bunul plac, apelând la setul de capace pus la dispoziţie în pachetul cu accesorii.

Nokia Asha 502

Telefonul Nokia Asha 502 şi frăţiorul Asha 500 ar putea fi prezentate oficial în data de 22 octombrie, cu ocazia evenimentului de lansare dedicat vârfului de gamă Nokia Lumia 1520. Tot atunci ar putea fi dezvăluită şi mult aşteptata tabletă Nokia Lumia 2520, bazată pe sistemul Windows RT 8.1 şi înzestrată cu un ecran de 10.1 inch cu rezoluţie 1080p.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult