Noi imagini cu Palm Pepito apar pe internet. Acesta ar putea fi ultimul telefon mic de pe piaţă

06.09.2018
Noi imagini cu Palm Pepito apar pe internet. Acesta ar putea fi ultimul telefon mic de pe piaţă

TCL a promis că va aduce pe piaţă noi produse sub brandul Palm, însă până de curând nu ştiam nimic despre acestea. În urmă cu doar câteva săptămâni am primit primele imagini neoficiale cu modelul Palm „Pepito”, primul telefon Palm din ultimii şapte ani, iar acum avem câteva imagini noi cu dispozitivul, ceva mai clare, cât şi primele informaţii despre interfaţa acestuia, care nu pare să fie una standard.

Toţi producătorii de smartphone-uri se îndepărtează încet de dispozitivele cu ecrane mici, însă TCL pare să vadă acest lucru drept o oportunitate de a acoperi o parte din piaţă care este neglijată. Palm Pepito va fi probabil singurul smartphone cu ecran mic din ultimii câţiva ani şi va fi cu siguranţă apreciat de către cei care nu sunt interesaţi de „paletele de ping pong” din ultimii ani.

Telefonul pare să abordeze un design nu tocmai „modern”, fiind foarte similar atât în dimensiuni, cât şi în design cu un iPhone din generaţiile mai vechi. Cu un ecran de 3,3”, margini pronunţate în jurul acestuia şi o construcţie din sticlă pe ambele părţi şi metal la mijloc, Palm Pepito pare să fie cumva inspirat de design-ul celebru al lui iPhone 4.

Interfaţa sa pare însă să fie foarte diferită faţă de ceea ce am văzut până acum pe smartphone-uri. Aceasta renunţă la rândurile de pictograme aranjate frumos asemeni unui tabel şi împrumută o idee pe care am văzut-o în trecut pe Apple Watch, cu un mozaic interactiv de pictograme. Acest detaliu ar putea fi însă doar un concept, care nu reprezintă adevăratul software pe care îl vom întâlni pe modelul final.

 

Momentan nu ştim când ar putea fi anunţat în mod oficial acest model, însă având în vedere cât de detaliate sunt noile fotografii cu acesta, probabil că nu va mai dura mult până când vom primi detaliile oficiale.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult