Noi machete pentru iPhone 16 și iPhone 16 Pro: modificările de design, reconfirmate!

05.04.2024
Noi machete pentru iPhone 16 și iPhone 16 Pro: modificările de design, reconfirmate!
Foto: Sonny Dickson

Jurnalistul Sonny Dickson, cunoscut pentru dezvăluirile legate de produse Apple, a revenit pe contul său de X (fostul Twitter) cu o nouă serie de machete care ar reprezenta viitoarele modele de iPhone 16 și iPhone 16 Pro pe care compania le pregătește pentru toamna acestui an.

Acestea nu fac decât să confirme probabila autenticitate a precedentelor astfel de machete de iPhone 16, provenite din China. Astfel, imaginile publicate de Dickson scot în evidență noua dispunere a modului de camere de pe modelele non-Pro, precum și faptul că și acestea vor beneficia de butonul action introdus de Apple pe iPhone 15 Pro (care înlocuiește vechiul comutator pentru funcția “mute”).

De asemenea, ar fi confirmată apariția unui nou buton, plasat pe aceeași muchie a telefoanelor precum butonul Power On/Off, care ar urma să fie utilizat drept declanșator pentru camerele foto ale acestor telefoane.

Conform calendarului cu care Apple ne-a obișnuit în ultimii ani, iPhone 16 și iPhone 16 Pro ar trebui să fie prezentate, în mod oficial, în cursul lunii septembrie a acestui an.

Sursa: Sonny Dickson X / Twitter

Urmărește Go4IT.ro pe Google News