Așa ar putea arăta iPhone 16 și iPhone 16 Pro. Ce noutate mare ar primi viitoarele telefoane Apple

27.03.2024
Așa ar putea arăta iPhone 16 și iPhone 16 Pro. Ce noutate mare ar primi viitoarele telefoane Apple

Noi imagini cu ceea ce se doresc a fi machete ale viitoarelor modele de telefoane iPhone 16 și iPhone 16 Pro au fost publicate pe platforma chinezească Weibo. Acestea provin de la aceeași persoană care pretinde că modelul superior de la Apple – iPhone 16 Pro – va beneficia de noile culori Rose și Space Black.

Fotografia 1

Apple iPhone 16

Dimensiunile lui iPhone 16 Pro vor fi mai mari decât alte modelului anterior iPhone 15 Pro, ecranul fiind, de asemenea, mai generos.

Fotografia a 2-a:

Apple iPhone 16

Modelele iPhone 16 și iPhone 16 Plus vor renunța la comutatorul pentru funcția “mute” și îl vor înlocui cu un Action Button, prezent momentan doar pe gama iPhone 15 Pro. Acest buton pare însă mai lung decât cele regăsite pe modelele actuale 15 Pro.

Fotografia a 3-a:

Apple iPhone 16

Noutatea majoră va fi prezentă atât pe modelele iPhone 16, cât și pe cele 16 Pro: un nou buton dedicat declanșării camerei foto, acesta urmând să fie de tip touch capacitiv. Dimensiunea acestuia ar trebui să fie asemănătoare cu cea a butonului de pornit/oprit (Power).

Fotografia a 4-a:

Apple iPhone 16

În timp ce iPhone 16 Pro va păstra design-ul familiar al modulului de camere, modelele iPhone 16 vor avea un sistem de camere cu un look nou.

Dacă ar fi să ne luăm după calendarul obișnuit al celor de la Apple, iPhone 16 și iPhone 16 Pro ar trebui să fie prezentate, în mod oficial, în cursul lunii septembrie a acestui an.

Sursa: iClarified.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News