Noile modele iPhone 6 cu ecran 4.7” şi 5.5”, surprinse într-o serie de poze detaliate

Noile modele iPhone 6 cu ecran 4.7” şi 5.5”, surprinse într-o serie de poze detaliate

Chiar dacă Apple nu a anunţat nimic oficial iar exemplarele prototip funcţionale se cam lasă aşteptate, şirul dezvăluirilor ilustrate cu poze arătând presupuse elemente de carcasă pentru iPhone 6 continuă neabătut. Ultimul astfel de zvon vine la pachet cu ceea ce pare a fi două exemplare iPhone 6 cu ecran 4.7” şi 5.5” puse împreună pentru compararea dimensiunilor.

iPhone 6 - click pentru galeria de imagini

Venind ca o confirmare a dezvăluirilor făcute în ultimele săptămâni, cele două machete arată o construcţie extrem de suplă şi design similar tabletelor din seria iPad Air şi iPad mini 2.

Comparate cu actualele telefoane iPhone 5S şi iPhone 5c, modelele iPhone 6 de 4.7” şi 5.5” vin cu butonul Power/Lock mutat pe lateralul carcasei, mai aproape de nivelul degetelor. Având în vedere înălţimea considerabilă a carcasei, butonul poziţionat deasupra ecranului ar fi fost dificil de acţionat în timp manevrăm telefonul cu o singură mână.

iPhone 6 - design inspirat de seria iPad Air

Şi blitz-ul alăturat camerei foto pare să fi primit modificări, sistemul dual-LED cu două tonalităţi de culoare părând să nu mai fie prezent.

Dacă estimările actuale se menţin, Apple va dezvălui noua serie de telefoane iPhone după jumătatea lunii septembrie. Nu este sigur dacă ambele modele iPhone 6, cu ecran 4.7” şi 5.5”, vor fi disponibile imediat după evenimentul oficial de prezentare, existând informaţii privind dificultăţi în aprovizionarea cu anumite componente esenţiale. Cu puţin noroc, tot în luna septembrie vom avea şi primul contact cu accesoriul iWatch, noul smartwatch Apple.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult