Nokia 1.3 va fi primul smartphone low-cost cu 5G, semnat de celebrul brand finlandez

18.03.2020
Nokia 1.3  va fi primul smartphone low-cost cu 5G, semnat de celebrul brand finlandez

Livrat de HMD Global, Nokia 1.3  urmează să fie dezvăluit la Londra în data de 19 martie, devenind primul smartphone Nokia cu conectivitate 5G.

Apărut deja la bursa zvonurilor, Nokia 1.3  este ilustrat cu o randare neoficială şi listă preliminară cu specificaţii. Telefonul identificat cu numele de model TA-1207 fine cu ecran decupat după conturul carcasei, lăsând o bărbie ceva mai lată la partea de jos pe care este inscripţionat logoul Nokia. La partea de sus poate fi întrezărită grila lăsată pentru casca audio şi camera frontală, poziţionată central şi decupată după modelul picătură din suprafaţa activă a ecranului.

La partea din spate avem o cameră foto cu un singur senzor optic, asistată cu cu un blitz LED. Din păcate, în afara logoului Nokia şi decupajul aplicat pentru difuzorul extern nu se fac remarcate alte detalii, Nokia 1.3 părând să fie un telefon fără senzor de amprentă.

Carcasa cu finisaj Carbon prezintă taste Power şi Volum pe latura dreaptă, respectiv tastă dedicată Google Assistant pe partea stângă a carcasei. Ieşirea jack 3.5 mm pentru căşti de tip analogic se află la partea de sus.

Potrivit listei preliminare cu specificaţii, Nokia 1.3 este un smartphone cu ecran de 5.8” susţinut cu un acumulator de 2920 mAh. Din păcate, pentru restul specificaţiilor va trebui să aşteptăm evenimentul de lansare pregătit pentru ziua următoare.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult