Nokia 2, smartphone-ul ieftin cu baterie de 4.100 mAh, ajunge în România

16.11.2017
Nokia 2, smartphone-ul ieftin cu baterie de 4.100 mAh, ajunge în România

HMD Global a anunţat că smartphone-ul Nokia 2 va fi disponibil în curând în România, la un preţ recomandat de 520 de lei. Telefonul va putea fi achiziţionat la operatori telecom – Orange, Vodafone şi Telekom – precum şi în retail sau online.

Nokia 2 va fi disponibil în variantele single SIM şi dual-SIM, iniţial în culorile Pewter Black şi Pewter White, iar ulterior şi în varianta Copper Black.

Smartphone-ul se remarcă prin bateria cu capacitate de 4.100 mAh. Nokia 2 mai dispune de chipset quad-core Qualcomm Snapdragon 212, ecran cu diagonala de 5 inci (rezoluţie 720p), 1 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 8 GB (care poate fi extinsă prin intermediul unui card micro-SD cu capacitate maximă de 128 GB) şi cameră principală de 8 MP (plus frontală, pentru selfie-uri, de 5 MP).

Nokia 2 oferă conectivitate 4G/LTE, rulează Android 7.1.1 Nougat şi va primi actualizarea Android Oreo.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult