Nokia 220 şi Asha 230 – telefoane ieftine, dar cu pretenţii

24.02.2014
Nokia 220 şi Asha 230 - telefoane ieftine, dar cu pretenţii

Nokia şi-a făcut intrarea la MWC 2014 cu două telefoane dual SIM ieftine pentru pieţele emergente din Europa şi Asia, recomandate prin pachetul interesant de facilităţi care amintesc de folosirea unui smartphone veritabil.

Nokia Asha 230

Cu preţ de 45 euro, Nokia Asha 230 oferă ecran de 2.8 inch cu rezoluţie QVGA şi web browser-ul Nokia Xpress, optimizat pentru folosirea economică a abonamentului de internet mobil. Telefonul disponibil în variantă single şi dual SIM dispune de slot microSD în care pot fi instalate card-uri de memorie de până la 32GB.

Nokia 220

Descris ca un „feature phone aspiraţional”, Nokia 220 oferă ecran de 2.4 inch şi dispune de aplicaţii preinstalate pentru reţelele Twitter şi Facebook, respectiv web browser-ul Nokia Xpress. Din păcate pentru acces la internet avem la dispoziţie doar conexiune 2G.

Disponibil şi în variantă dual SIM, Nokia 220 va ajunge în magazine cu preţul de 29 euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult