Nokia 6.2, disponibil şi în România

30.10.2019
Nokia 6.2, disponibil şi în România

HMD Global anunţă lansarea în România a primului smartphone Nokia din seria 6, echipat cu tehnologie PureDisplay şi cameră triplă.

Încadrat la gama mid-range, Nokia 6.2 este construit în jurul unui display FullHD+ cu notch în formă de picătură, compatibil cu tehnologia HDR. Telefonul dispune de un acumulator de 3.500 mAh cu tehnologie QuickCharge 4, conector USB Type-C şi ieşire dedicată pentru căşti.

Configuraţia este realizată în jurul chipsetului Snapdragon 636 şi este disponibilă în variante cu memorie de 3+32 GB şi 4+64 GB. Camera foto pune la dispoziţie un senzor principal de 16 megapixeli, cameră ultra-wide de 8 megapixeli şi senzor de adâncime de 5 megapixeli.

Nokia 6.2 este inclus în programul Android One şi vine cu o versiune nemodificată de Android 9, respectiv promisiunea actualizării la Android 10.

Nokia 6.2 este disponibil în România începând cu 28 octombrie, pe culorile Ceramic Black şi Ice, cu varianta de memorie de 4GB/ 64GB, la preţul recomandat de 1.149 Lei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult