Nokia 6600i Slide – pentru consumatorii nepăsători

Nokia 6600i Slide - pentru consumatorii nepăsători

Cu Nokia 6600i Slide, telefon anunţat astăzi, finlandezii au dat dovadă că în ultima perioadă se află într-o acută lipsă de idei, dar şi că sunt cumplit de însetaţi după banii pierduţi în prima parte a lui 2009.

Nokia 6600i SlideDeşi acest dispozitiv este dureros de asemănător cu modelul 6600 Slide lansat anul trecut cam pe aceeaşi vreme (vezi tabelul comparativ), singura diferenţă notabilă constând în upgrade-ul camerei foto (de la 3.2 MP la 5 MP), comunicatul finlandez răcneşte apoteotic victoria ce se doreşte a fi de partea noului 6600i Slide: „Este cel mai mic slider cu cameră de 5 MP din lume”. Astfel de afirmaţii nu mi se par deloc demne de brand-ul Nokia.

Practic, după un an de zile, ei aduc în faţa clientului acelaşi telefon cu o mică modificare (care nici măcar nu e de actualitate) şi îl ridică în slăvi de parcă munca asiduă pe care au depus-o la realizarea gadgetului cere imperios aplauze la scenă deschisă. Ei bine, noi îi vom lua la ţintă cu roşii, poate data viitoare vor fi măcar mai corecţi faţă de potenţialii clienţi.

Cei care se simt totuşi atraşi de “noul” Nokia 6600i Slide, îl vor putea achiziţiona în a doua jumătate a anului 2009, la un preţ de 200 de Euro + taxele de rigoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News