Nokia 700 Zeta a apărut în imagini de presă “scăpate” pe Internet

Nokia 700 Zeta a apărut în imagini de presă “scăpate” pe Internet

Două fotografii de presă cu smartphone-ul Nokia 700, nume de cod Zeta, au fost publicate astăzi neoficial pe Internet. Spre deosebire de primele imagini cu Nokia 700 Zeta apărute în urmă cu o săptămână, de data aceasta detaliile sunt mai clare, iar dispozitivul înfăţişat este alb.

Avem un smartphone cu ecran touch de aproximativ 3.2 inch, sub care se află trei taste soft de control. Mai jos remarcăm un difuzor care acoperă întreaga margine inferioară, detaliu ce nu putea fi observat în primele poze cu Nokia Zeta.

Cât despre specificaţii, în afară de camera de 5 MP şi suportul de conectivitate complet (specific telefoanelor inteligente actuale), există doar zvonuri. Cel mai controversat este acela că Nokia 700 Zeta ar putea fi primul smartphone cu Symbian cu procesor la 1 GHz. Până acum, pe telefoanele cu Symbian, finlandezii au folosit cel mult procesoare ARM11 tactate la 680 MHz şi abia pe N9 (smartphone ce rulează MeeGo OS) au pus procesor la 1 GHz.

Nokia 700 Zeta

Legat de denumirea comercială, numele vehiculat este Nokia N7.

Deşi nu este o noutate, tehnologia NFC (Near Field Communication) ar putea fi şi ea implementată pe Nokia 700 Zeta. Smartphone-ul ar urma să ruleze Symbian Belle, a doua actualizare a OS-ului Symbian^3, după Symbian Anna.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News