Nokia 7.1 Plus, prezentat cu imagini neoficiale

Nokia 7.1 Plus, prezentat cu imagini neoficiale

HMD Global, compania aflată în spatele brandului Nokia, a prezentat deja Nokia 5.1 Plus şi Nokia 6.1 Plus, apariţia unui model Nokia 7.1 Plus fiind oarecum previzibilă.

Momentan, singura dovadă este o randare presupus obţinută dintr-o sursă credibilă, în care Nokia 7.1 Plus apare cu sistem dual camera şi ecran decupat la partea de sus. Pe carcasă poate fi observat şi logo-ul Carl Zeiss, indicând prezenţa unei camere foto cu performanţe superioare.

Din imagini mai putem deduce folosirea unei versiuni nemodificate de Android, noul smartphone fiind probabil inclus în programul Android One.

Pe lista cu specificaţii intră o carcasă metalică cu senzor de amprente la partea din spate, însă restul detaliilor rămân deocamdată necunoscute. Probabil, succesorul lui Nokia 7 Plus va îmbunătăţi anumite aspecte cum ar fi rezoluţia ecranului, camera foto şi puterea de procesare.

Dezvăluit în luna februarie cu ocazia expoziţiei MWC 2018, actualul model Nokia 7 Plus se prezintă cu o configuraţie de nivel mediu, punând în centrul atenţiei chipsetul Snapdragon 660, ajutat cu 4 GB memorie RAM. Lista dotărilor mai include 64GB memorie internă expandabilă, sistem dual camera 12MP + 13 MP, cameră frontală de 16MP, ecran de 6” cu rezoluţie HD+ fără „breton” şi un acumulator de 3800 mAh. Toate acestea la un preţ în jurul sumei de 400 dolari.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult