Nokia E61i, un Blackberry subţire şi superdotat

27.07.2007
Nokia E61i, un Blackberry subţire şi superdotat
Comunicaţii, multimedia, plusuri şi minusuri

Comunicaţii

Orice Communicator trebuie să exceleze aici. Nokia E61i nu face excepţie: avem Bluetooth 1.2, Wi-Fi 802.11b/g, HSCSD, EDGE, 3G şi IrDA. Toate funcţionează cum te aştepţi, adică fără probleme.

Un mare plus la wizard-ul de conectare wireless: scanezi reţelele disponibile, selectezi reţeaua dorită, introduci parola dacă este cazul şi gata, eşti online.

Pe partea de convorbiri am experimentat unele probleme, pierderi de semnal şi zgomot de fond. Nimic deranjant, poate a fost de vină şi reţeaua supusă torturilor caniculei.

Nokia E61i

Multimedia

Deşi este un smartphone de business, E61i este dotat cu un player multimedia decent, dar fără funcţii prea avansate. Camera foto face poze ok, dar nu vă aşteptaţi la instantanee à la Nokia N95. Per total la capitolul multimedia E61i primeşte notă de trecere.

Setul de căşti livrat este mono şi nu oferă o audiţie prea bună, comparat cu telefoanele din seria N sau Walkman de la Sony Ericsson.

Nokia E61i, poze realizate cu telefonul Nokia E61i, poze realizate cu telefonul

Verdict

Dacă aveţi nevoie să fiţi în contact cu lumea şi în concediu atunci Nokia E61i este ideal pentru a vă enerva familia şi prietenii. Autonomia bateriei şi tastatura QWERTY reprezintă punctele forte ale telefonului.

Plusuri
[+] Ecran mare
[+] Tastatură QWERTY
[+] Autonomia bateriei
[+] Posibilităţile de conectare
[+] Construcţie solidă
[+] Foarte subţire

Minusuri
[-] Lăţime prea mare comparat cu un telefon tipic
[-] Greutate
[-] Procesor lent uneori
[-] Set de căşti mono

Urmărește Go4IT.ro pe Google News