Nokia E71 – versiunea de fiţe

Nokia E71 - versiunea de fiţe

Au trecut vremurile când telefoanele de business erau nişte cărămizi rigide şi lipsite de prestanţă. În fond, ce rost are să fii bogat dacă nu te afişezi? Şi cu ce te poţi afişa mai evident, în afară de maşina luată în leasing, decât cu un telefon de fiţe?

Nokia E71 este oricum un telefon atrăgător chiar aşa cum a ieşit el de pe poarta fabricii. Nu poate fi vorba de o cărămidă în acest caz. Dar nişte comercianţi britanici, pe numele lor Continental Mobiles, s-au gândit că fiţoşii din lumea-ntreagă ar vrea mai mult de la un telefon inteligent. Aşa că l-au decorat din cap pănâ-n baterie cu diamante.

Nokia E71 decorat cu diamante

Ca să fie fiţa completă, iar preţul ridicol – justificat, comerciantul nu face un secret din faptul că diamantele sunt şlefuite de mână. Pentru cunoscători, este vorba de diamante VS1. Cu siguranţa că la adăpostul diamantelor şlefuite manual contul de Gmail de pe telefon va merge mult mai bine.

Cum fiţele costă, doritorii vor plăti 6.000 de lire sterline pentru un Nokia E71 decorat cu diamante. Nu este recomandată vizitarea cartierelor bucureştene rău famate cu acest telefon în dotare şi neînsoţit de bodyguarzi.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News