Nokia E72 şi Nokia E75 au fost secrete până acum

19.09.2008
Nokia E72 şi Nokia E75 au fost secrete până acum

Din greşeală sau nu, cei de la Nokia au scăpat un scurt videoclip de promovare pentru Nokia E72 şi Nokia E75 pe YouTube. Eu aş paria că nu a fost deloc din greşeală, ci o strategie de marketing bine pusă la punct, în care promovarea telefoanelor începe cu mult înaintea lansării oficiale. Astfel, interesul potenţialilor cumpărători va fi mai mare în momentul în care cele două telefoane, Nokia E72 şi Nokia E7, se vor găsi în magazine.

Evident că în afară de clipul care poate fi urmărit puţin mai jos nu există deocamdată alte informaţii. Însă, după se poate vedea şi în clip, Nokia E72 este un slider cu două tastaturi, dintre care una QWERTY. Pe de altă parte, Nokia E75 pare să fie un upgrade la Nokia E71. Este un aşa-numit candybar cu tastatură QWERTY.

E clar că ambele telefoane, atât Nokia E72, cât şi Nokia E75, sunt destinate utilizatorilor de business şi pasionaţilor de telefoane mobile de ultimă generaţie. Şi ambele sunt, de fapt, telefoane inteligente, având la bază sistemul Symbian S60. Cu puţină concentrare din partea finlandezilor, poate până la sărbătorile de iarnă Nokia E72 şi Nokia E75 vor fi deja pe piaţă.

 


E-Series
by ramalhoblog

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News