Nokia Lumia 720 – prezentare video la MWC 2013

Nokia Lumia 720 - prezentare video la MWC 2013

Nokia Lumia 720, varianta mai bine dotată a modelului Lumia 520, vine echipat cu ecran IPS de 4.3 inch cu tehnologie Clear Black şi cameră foto de 6.7 MP, prevăzută cu blitz LED şi obiectiv cu lentile Carl Zeiss.

Configuraţia hardware este similară modelului Lumia 520: CPU dual-core la 1 GHz şi GPU Adreno 305, aceeaşi cantitate de 512 MB memorie RAM şi 8 GB spaţiu de stocare intern, extensibil prin ataşarea unui card microSD. Ecranul IPS cu tehnologie Clear Black, vizibil în spatele unui scut Gorilla Glass 2 cu margini rotunjite, este mai mare şi promite imagini la o calitate ceva mai bună, dar păstrează neschimbată rezoluţia de 480×800 pixeli.

Lista dotărilor continuă cu un modul Wi-Fi N dual-band, modul Bluetooth 3.0, conectivitate 3G HSDPA (21.1 Mbps) şi un receptor GPS cu suport GLONASS. În carcasa cu greutate de 128 grame, realizată din plastic texturat de bună calitate, se ascunde un acumulator Li-Ion de 2000 mAh, nedetaşabil.

În afară de camera foto cu senzor de 1/3.6 inch şi optică de bună calitate, Lumia 720 oferă în plus şi o cameră frontală de 1.3 MP, utilă pentru apeluri video. Ambele camere suportă filmare la rezoluţie HD 720p.

Atât cartela microSIM, cât şi cardul de memorie microSD, sunt inserate în compartimente accesibile din exteriorul carcasei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video